Декоративни елементи - Ленти и ширити

Мартеница 8 - 5 м

1.20 лв.

Няма наличност

Мартеница 6 - 5 м

1.50 лв.

Няма наличност

Мартеница 3 - 5 м

1.20 лв.

Няма наличност

Мартеница 2 - 5 м

1.20 лв.

Няма наличност

Мартеница 5 м.-17054/1

1.20 лв.

Няма наличност

Декоративен конец, 5 м - златен

1.50 лв.

Няма наличност

Декоративен конец, 5 м - червен

1.50 лв.

Няма наличност

Декоративен конец, 5 м - зелен

1.50 лв.

Няма наличност

Помпони 1,5см -бели - 20 бр.

0.80 лв.

Няма наличност

Коледна лента 1м - 2,5см.

0.70 лв.

Няма наличност

Коледна лента 2м - 2,5см.

1.50 лв.

Няма наличност

Коледна лента 2м - 2,5см.

1.50 лв.

Няма наличност

Коледна лента 2м - 2,5см.

1.30 лв.

Няма наличност

Лента сатен 6мм х30м- бяла

2.50 лв.

Няма наличност

Декоративен конец - 3м. лилав

1.50 лв.

Няма наличност