Глина, моделин и инструменти

FIMO Effect - 56 гр. Неоново син

3.90 лв.

Няма наличност

FIMO Effect - 56 гр. Неоново зелен

3.90 лв.

Няма наличност

FIMO Effect - 56 гр. Перлено черно

3.90 лв.

Няма наличност

FIMO Effect - 56 гр. Кварцово розово

3.90 лв.

Няма наличност

FIMO Effect - 56 гр. Перлено розово

3.90 лв.

Няма наличност

Лак полугланц 35 мл

10.90 лв.

Няма наличност

FIMO Effect - 56 гр. Кафява кожа

3.90 лв.

Няма наличност

FIMO Effect - 56 гр. Сребро с глитер

3.90 лв.

Няма наличност

FIMO Soft - 56 гр. Калипсо синьо

3.90 лв.

Няма наличност

FIMO Soft - 56 гр. Пепел от рози

3.90 лв.

Няма наличност

FIMO Soft - 56 гр. Лимон

3.90 лв.

Няма наличност

FIMO Effect - 56 гр. Мента Пастелен

3.90 лв.

Няма наличност

FIMO Effect - 56 гр. Златист Металик

3.90 лв.

Няма наличност

FIMO Effect - 56 гр. Люляк Пастелен

3.90 лв.

Няма наличност

FIMO Effect - 56 гр. Червен Блестящ

3.90 лв.

Няма наличност

FIMO Soft - 56 гр. Слива

3.90 лв.

Няма наличност