ВАЖНО! - обявените цени в сайта са за поръчка по интернет. Цените в магазина на някои стоки може да се различават!

Регистрацията на потребителите в сайта не е здължителна. След завършване на поръчката ще получите автоматичен отговор на Вашия е-мейл като потвърждение за регистрирането на нова поръчка. Скоро след това, в зависимост по кое време на денонощието е приета поръчката, ние ще се свържем с вас за потвърждение "на живо" и от Ваша страна и уточняване на детайли ако е необходимо.

Промоциите в сайта са валидни само за поръчки през сайта. Цените в реалния магазин може да се различават.

Нашият магазин работи с ЕКОНТ и СПИДИ.

В цените на стоките не включена доставката.

Цени за доставка:
За повечето поръчки средната цена е от 5 до 7 лв.
Калкулира се според тарифите на Еконт или Спиди, зависи кой куриер сте предпочели при завършване на поръчката!

При нормални обстоятелства всички поръчки се изпращат в същия или следващия работен ден.  Получени поръчки в събота и неделя се изпращат в понеделник. За някои населени места доставката може да отнеме 2-3 дена в зависимост от графика за разнос на съответната куриерска фирма.

При приемане на поръчката от куриерската фирма, проверете цялоста на транспортната опаковка и при евентуални повреди и/или липси, поискайте от представителя на куриерската фирма да ги опише в протокол. По този начин стоката може да бъде върната и да Ви бъде изпратена нова, като транспортните разходи в този случай ще са за наша сметка. При всяко положение най-добрия вариант е ако може веднага да ни се обадите на тел.: 0878/216392 или 0879/249898

В случай на поръчана, потвърдена от Ваша страна и доставена стока, но отказана за приемане от Вас следва да платите транспортните разходи в двете посоки!
Доставките от Спиди се плащат само в брой.

Собствеността и отговорността за стоката преминават към Вас в момента, в който я платите и получите.
Ако сте размислили и искате да върнете продукта, можете да го направите в срок от 7 работни дни от датата на получаването му. Продуктът не  трябва да бъде употребяван или повреден от неправилна употреба. Необходимо е да не е нарушена целостта на опаковката. Куриерските разходи в този случай са за Ваша сметка. Преди да върнете продукт е необходимо предварително да ни уведомите на тел.: 0878/216392 или 0879/249898

Всички цени в smilehobby.net са крайни, с включен ДДС и не включват доставката.

Стойноста на поръчката може да заплатите по три начина:
 - Наложен платеж

Чрез пощенски паричен превод в момента на доставката на стока – Нашите логистични партньори „Еконт експрес” ООД са лицензирани да извършват пощенски парични преводи на територията на Република България. Потребителят заплаща крайната цена на поръчката на куриера на фирма „Еконт експрес” ООД. От своя страна куриерът предава на Потребителя стоката и документ за платената сума – разписка за пощенски паричен превод. Тази разписка напълно замества фискалната касова бележка и може да се окомплектова с фактурата, издадена от ДРФ ЕООД. Фактура се издава и изпраща, на подаден от Потребителя електронен адрес, след заплащане на сумата на куриера. Цитат от НАРЕДБА № Н-18 от 13 декември 2006 г., Чл. 3, Ал. 1:

(Доп. - ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г.; изм. изцяло, бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г.) Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от фискално устройство (ФУ), освен когато плащането се извършва чрез кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.

 - С банков преводДРФ ЕООД
IBAN : BG28STSA93000008483109
BIC : STSABGSF
БАНКА ДСК ЕАД