Прозрачно лепило за филц и текстил 51 гр.

Код: 77851

Баркод: 4025765015799

8.30 лв.

Устойчиво на пране (до 40 Со) лепило за всякакъв текстил. Намажете и притиснете здраво за 60-90 мин.