Креативен комплект Decopatch - Декорация от папие-маше

Код: KIT003

Баркод: 3609510350147

29.80 лв.
Добави в количката

Креативен комплект за направа на декорации от папие-маше.

Съдържание:

1. Кутии от папие-маше-3 бр.

2.Висяща декорация от папие-маше

3.Хартия за декупаж - 4 бр. размер 30х40- различни десени

4.Четка

5.Лепило за декупаж

6,Инструкция за употреба