Декоративни елементи - Ленти и ширити

Лента сатен 7мм х 30м- кафяво

2.50 лв.

Няма наличност

Лента сатен 7мм х 30м- бежово

2.50 лв.

Няма наличност

Лента сатен 7мм х 30м- оранжево

2.50 лв.

Няма наличност

Лента сатен 7мм х 30м- синьо

2.50 лв.

Няма наличност

Лента сатен 7мм х 30м- черно

2.50 лв.

Няма наличност

Лента сатен 7мм х 30м- бежово

2.50 лв.

Няма наличност

Лента сатен 7мм х 30м- екрю

2.50 лв.

Няма наличност

Лента сатен 7мм х 30м- бяла

2.50 лв.

Няма наличност