Декоративни елементи - Цветя и тичинки

Декоративен мъх - 7гр.

1.40 лв.

Няма наличност

Тичинки 50 бр, 1х2 мм - черни

1.00 лв.

Няма наличност

Тичинки 50 бр, 1х5 мм - розови

1.00 лв.

Няма наличност

Тичинки 50 бр, 1х5 мм - червено

1.00 лв.

Няма наличност

Тичинки 50 бр, 3х5 мм - жълти

1.00 лв.

Няма наличност